Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez egész jó feladat gyakorlásnak. Ha böngésző extensiont írsz, akkor JavaScriptben kell megírnod (bár gondolom ez nem új infó).
Chrome-nál a fül létrehozására az onCreatedet kell beállítani, de ez még az URL beállítására nem megfelelő ("Note that the tab's URL may not be set at the time this event fired, but you can listen to onUpdated events to be notified when a URL is set."), tehát arra az onUpdated kell:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onUpdated
a fül bezárására a megfelelő listener az onRemoveddal kerül beállításra:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onRemovedLehetséges megoldás, hogy az URL megnyitásakor eltárolod az adott domainhez (! - vagy akár aldomainhez...) tartozó dátumot+időpontot, majd bezáráskor kivonod az aktuális dátumból (a dátumkivonásra egyszerű eszközök vannak JavaScriptben), aztán ezt eltárolod, hozzáadva a korábbi időhöz (azt el kell döntened, hogyan fogod tárolni, adott órára/napra/hétre/hónapra szűrve, vagy hogyan).
Tároláshoz:
chrome.storageAztán ha belemerülsz, esetleg a JavaScript topicban nyugodtan kérdezősködj. Tényleg jó feladat, sok sikert hozzá, ha belevágsz!
-
Én is ezt akartam tanácsolni elsőre. Aztán körbenéztem a Firefoxnál, és nem találtam ilyesmit, így aztán nem is válaszoltam. Ettől még az lehet a legjobb megoldás, ha magad csinálsz egy ilyet. A history jó alap ehhez, csak nézned kellene ugyebár, hogy egy-egy tab meddig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest