Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
akkor valamit nagyon elturtal
nekem ez volt az egyik legkomolyabb elmenyek kezdo Linuxos koromban (ugy 2002 kornyeken). vettem hasznaltan egy BT chipes tunerkartyat, amivel sokat szenvedtem windows alatt, hiaba tettem fel a hozzaadott cd-n levo, a netrol letoltott hivatalos legujabb, es egy speci, megturkalt drivert, egyikkel sem mukodott igazan jol
aztan mikor a nemreg feltett Linuxot nezegettem, lattam a menuben egy tv-nezo programot, kivancsisagbol ranyomtam, es en lepodtem meg a legjobban, hogy tokeletesen mukodott mindenfele driverezgetes meg allitgatas nelkul minden
kb. akkor dontottem el, hogy innentol nem szopatom magam tovabb a windowszal
-
Jester01
veterán
Mert biztos béna voltál

Nekem érdekes mód tíz éve is sikerült 878as kártyát használni amikor kölcsön kaptam egyet. 848-as pedig 12 éve van a gépemben (ugyanaz). Ettől függetlenül a 848/878 chipek doksija ingyenesen elérhető a neten, és ez a fontos mert ez kell ahhoz, hogy bárki tudjon drivert írni ha szükséges. Továbbá egy jól megírt 32 bites driverrel semmi dolog nincs, csak le kell fordítani 64 bitre is - ezért általában nem probléma linuxon a 32/64 bit.
Mondjuk a tv kártyákon más chipek is vannak, tipikusan a tunerrel és a távirányítóval szokott még gond lenni illetve az általános célú lábak (GPIO) különböző bekötésével. Ez megint csak azért van mert a gyártók nem publikálják az információt - rugdosni kellene őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Notino ajándékutalvány - 20000 forint értékű
- LENOVO Yoga Pro 7 14IMH9 83E2003AHV(14,5" 3k Touch/Core Ultra 5/32GB/1024GB SSD 5 év garancia! ÚJ
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest