Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Ez-t a q-t még most is csak nagyjából értem (hadilábon állok az angollal, de rajta vagyok a dolgon, tudom, hogy az is nagyon fontos
) de köszi az infót. Próbálkozni fogok. Tanárt én is kerestem, még itt ph-n is, de nem volt túljelentkezés igazándiból (1 ember nagynehezen de az sem felelt meg nekem teljesen)Ezt a programozós látásmódot úgy értsem, hogy először át kéne látni az egészet (ez az amit nehéznek érzek kicsit) és utána tanulni nyelvet hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) de köszi az infót. Próbálkozni fogok. Tanárt én is kerestem, még itt ph-n is, de nem volt túljelentkezés igazándiból (1 ember nagynehezen de az sem felelt meg nekem teljesen)