Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Hali!
Na erre speciel nem gondoltam...
De igazad lehet a dologban, viszont akkor legalább közép-szintű programozónak kell lenni, hogy ezt megértse. Delphiben(meg más alkalmazásoknál is) lehet támaszkodni az adott OS adta Process vezérlésekhez. Le lehet kezelni az éppen futó alkalmazásokat ill. azok különbözö tulajdonságait, puffereit(és kismillió) függvényeit...
Csak azt hiszem ezt ha valaki ide beteszi, akkor az túlórázni fog rendesen, mert ha a forrást fel is akarja normálisan kommentezni, az be fogja teríteni az egész topicot...
Hajrá!
Fire.
UI: Amúgy mivel foglalkozol, amikor nem segítesz másoknak itt a PH-n? Esetleg főállásban programozol, vagy csak hobbi?
Amúgy megsasoltam a linket, hát igen, van hasonlóság, úgy értem az ottani procedurák emlékeztetnek a hagyományos rendszerszintű megoldásokra, csak épp pl WAITTOEXIT() az ott rendelkezésre áll(meg sok más is), amit Delphiben neked kell megírni....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest