-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
-
cattus
addikt
Nekem kellett dolgoznom nagyméretű JS kódbázissal bármiféle típusinformáció nélkül (elvétve volt PropTypes), soha többet. Extraként jó régi redux pattern is használva volt végtelen callback-kel meg prop drilling-gel ami méginkább megnehezítette a mindennapi munkát. Egészen frusztráló volt hogy ránéztem egy változóra vagy függvénye és nem tudtam milyen adatot takar / mik a paraméterei/visszatérési értéke.
Az automatikus typecast-ra meg az esetek 99.99%-ában úgysem lesz szükség, ha meg valami egészen specifikus eset miatt mégis, akkor TS-ben is megoldható.
-
Üzleti appoknál ez kritikus. Biztos vagyok benne, hogy ez kényszerítette ki ezt az egész Typescript átállást. A JS benyomult az enterprise világba, ott pedig tarthatatlan lett volna a régi módi.
Én már régesrég foglalkoztam kódolással, akkor a TS még tervben sem volt, de már akkor szembesültem a JS ezen hiányosságával. Nyilván le lehetett ezt kezelni, de külön figyelni kellett rá. A hozzám hasonló koca programozóknak ez első körben nem volt triviális. Automata teszteket hírből sem ismertük, azoknál is fontos.
De majd a profi kollégák jönnek, és kifejtik jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest