Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A redis belül single theaded, kivéve IO, de a probléma szempontjából teljesen mindegy, hogy belül milyen a kiszolgálási modellje valaminek, nyilván nem thread-per-request redis esetében. Ne tévesszen meg, hogy van embedded változata is, legtöbben nem így hasnálják, én se. Emvy a problémára teljesen adekvát, bevált megoldásokat írt elosztott rendszerekre, sokprocesszes környezetre. Én hazelcastet, redist és zookeepert használtam hasonlóra, de rdbms alapon is implementáltam már szemafort lockokkal, de az költséges.
-
Na jó, akkor szólok az elosztott Redis clusterünknek, hogy a Prohardveren mondták, hogy ilyen nem is létezik :) (konkrétan használunk ilyen célra Redist, mármint elosztott szinkronizációs primitívekre).
Mindegy, valami fura dolog van nálad :)
("A redis csak egy szálon fut." - egyszerűen nem értem, honnan veszel ilyesmiket.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Okos Otthon / Smart Home
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest