-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
phrenetiX #18107 üzenetére
hello, nehez mert van recaptcha a google formokon az automatizalt valaszok bekuldesenek kivedesere. Barmelyik kozepsulis infot megcsinalt ismerosod meg tudja csinalni azt a reszet hogy a gep automatikusan tolt ki formot adattal, a bekuldesnel szokott gond lenni a chapta es hasonlo valaszd ki a robogot a kepeken dolgokkal.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
phrenetiX #18107 üzenetére
Nekem egy kevésbé "necces" dologra is ez volt a legbarátságosabb válasz. Kiemelnék belőle 1 részletet, ha megengeded:
>Ebben benne van a segítség kérése és annak megoldása is, de ezt számonkérni enyhén furcsa.De a tapasztalatom az, hogy nekem volt olyan, hogy segített vki., de nem ez a jellemző. Bár hozzá kell tennem, hogy túl sokat nem is kérdeztem(pontosan az előbb említett dolog miatt). Mondjuk amit szeretnél, az elég sok egyeztetést igényel, ami a fórum keretei között azért nehézkes és hosszadalmas ahhoz, hogy ez a publikus részben kivitelezhető lenne. A PM-el meg az a baj, hogy másoknak nem segít vele a(z esetleges) válaszadó. Pedig sztem a fórumnak az lenne a lényege.
#18108 (axioma):
Ez a "csalásgyanús" dolog azért elég szubjektív. Pl. ez elég tanulságos eset. Ebből látszik, hogy attól is függ, hogy a kérdező mivel indokolja a dolgot. A prog.hu-s linken pl. ha így közelítette meg a kérdező a dolgot:
"Annak idején írtam is emailt (többet is) a weboldalon feltüntetett helyre (hova kell utalni), de semmi válasz nem volt. Azóta már évek teltek el. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést."Akkor egyből kapott segítséget. Mondjuk ez elég ingoványos terület. Majd az "ászok/szakik" eldöntik, hogy segítenek-e, vagy nem. Én ebbe nem szeretnék belefolyni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest