-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
dabadab #17755 üzenetére
Ebben sok igazság van. Viszont ezt így is lehet fogalmazni:
Ha azt hiszed, hogy ha (fél)kész(szádba repülő) kódok "azt csinálják, amit te akarsz vagy amit te hiszel"*, akkor engedd meg, hogy kiröhögjelek.* és akkor még az optimalizálásról nem is beszéltem.
@#17750 JoinR:
>a többség meg hát mégse csak unalmában foglalkozik ezzel.Jó lenne, ha sok unalmas, érdemben felhasználható időm lenne. De sajnos a betegségem miatt nem vagyok képes még csak közepes időtartamra sem koncentrálni/figyelni. A megosztott figyelemről, valamint a fizikai fáradékonyságról nem is beszélve. De tisztában vagyok vele, hogy ez egyéni szoc. problémám, ami valszeg senkit nem érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged