Hirdetés
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Na végre vkitől egy kódot is lehet látni egy programozás topic-ban. Ilyenekért koptattam a lepénylesőm...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy megjegyzésem azért lenne: Sztem. a delegate-et nem erre találták ki, hanem pont az ellenkező esetre(sztem. az OOP guru-k kiakadnának egy publikus control láttán). Tehát pl. egy objektum eseményénél. Pl. ilyesmire. Ebben ugyan nincs IDisposable, de azt köré lehet tenni. itt már C#-ban valósítottam meg. Itt már megvalósítja az "IComponent" interface-t is, de ez már csak hab a tortán.
De azért kösz, hogy megosztottad. -
Ispy
nagyúr
Így hivod meg:
Dim SplashForm As New SplashForm(Frm)SplashForm.OpenSplashForm()SplashForm.SetMessageText("valami szöveg")...itt fut a kódod...SplashForm.CloseSplashForm()Ehhez persze kell egy form is aminek a kódban FP_SplashForm a neve, ez jelenik meg. Én így tudtam megoldani annó (vagy 10 éve volt), lehet van egyszerűbb megoldás is, azt sajnos nem ismerem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dior Sauvage Eau de Parfum 200 ml
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)