-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #15818 üzenetére
Már megint a fingot fűrészeljük?
Nem értem miért mond ellen a goto használata az oop programozásnak.....de lehet az én ismereteim hiányosak.
Igaz linuxban nem prograrozok, VBA-ban viszont sokat használtuk a goto, főleg hibakezelés céljából, try catch hiányában. Sőt volt még on error resume next is, ami hasonló a try catch-hez.
De a goto egy eljárás vagy függvény belsejében fut, attól még az egész lehet oop, ez semmiben sem ütközik egymással.
Ez csak egy eszköz, aki akraja használja vagy sem, nem kötelező, mint ahogy én sem szarom tele a kódjaimat ész nélkül try catch-el, mert lassítja, meg kicsit olyan, hogy mittudoménmilesz, try catch. De ettől még vannak olyan szituk, amikor a váratlan eseményeket ezzek a legjobb megoldani.
Na, nálam a goto is kb. ez a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest