- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Citroware #15794 üzenetére
Most nem azert, de ehhez eleg egy online tanfolyamot (tanf. sorozat elemeket) megvenned amihez jar szemelyes konzultacio. Angolul azert ez nem olyan lehetetlen dolog. A felvett anyaggal ugy haladsz ahogy neked kijon, a konzultaciot meg hasznalod ha nem megy valami.
En ugyan programozok hetvegen is sot gyerekek most mennek emelt infora nekik segitek, de penzert az alapokat tanitani egy nem is kimondottan elkotelezett embernek, hat azt biztos nem vallalnam be (plane hogy vallalkozasom sincs hozza es nekem aztan nem eri meg feketezni).
Most latom idokozben jo nagyot belerugtal az egyetemi oktatokba is, gratulalok -
bambano
titán
válasz
Citroware #15794 üzenetére
"Csak miheztartás végett: külföldön vagyok mérnök, emiatt az én időm drágább, mint a magyarországi programozók többségének.": csak a miheztartás végett: ezt te nem tudhatod.
max. annyit jelenthetsz ki, hogy a te órabéred magasabb, mint az itteni programozóké, arról meg majd kiderül, hogy vagy igaz, vagy nem, de arról kizárt, hogy infód legyen, hogy kinek mennyire drága a szabadideje.de hajrá, legyen szerencséd, hátha valamelyik lenézett rabszolga kötélnek áll.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest