-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Citroware #15794 üzenetére
Most nem azert, de ehhez eleg egy online tanfolyamot (tanf. sorozat elemeket) megvenned amihez jar szemelyes konzultacio. Angolul azert ez nem olyan lehetetlen dolog. A felvett anyaggal ugy haladsz ahogy neked kijon, a konzultaciot meg hasznalod ha nem megy valami.
En ugyan programozok hetvegen is sot gyerekek most mennek emelt infora nekik segitek, de penzert az alapokat tanitani egy nem is kimondottan elkotelezett embernek, hat azt biztos nem vallalnam be (plane hogy vallalkozasom sincs hozza es nekem aztan nem eri meg feketezni).
Most latom idokozben jo nagyot belerugtal az egyetemi oktatokba is, gratulalok -
bambano
titán
válasz
Citroware #15794 üzenetére
"Csak miheztartás végett: külföldön vagyok mérnök, emiatt az én időm drágább, mint a magyarországi programozók többségének.": csak a miheztartás végett: ezt te nem tudhatod.
max. annyit jelenthetsz ki, hogy a te órabéred magasabb, mint az itteni programozóké, arról meg majd kiderül, hogy vagy igaz, vagy nem, de arról kizárt, hogy infód legyen, hogy kinek mennyire drága a szabadideje.de hajrá, legyen szerencséd, hátha valamelyik lenézett rabszolga kötélnek áll.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest