- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
dabadab
üzenetére
Az NI LabWindow CVI az csak és kizárólag C-ét tud fordítani, és abból is max a C99-et. Hiába van benne egy clang fordító, az NI fórumán is közölték már sok kérdezőnek hivatalos NI support emberek, hogy az a clang az NI-által már módosított, és kivan belőle szedve a komplett C++ képesség. Ezt a fránya LabWindow CVI-t és így a C-ét csak azért kell használnunk, mert a LabViewban is használható, ma már nagyon szépnek sem mondható GUI-is van benne, és azt nem tudjuk lecserélni (vagyis letudjuk, de akkor lehet újrakezdeni mindent a nulláról C#-ban). Szóval semmi esély a C++-ra, sajnos. Max annyi esély lenne, hogy egy CVI-ban buildelt dll, az nyilván egy g++-val vagy msvc-vel fordított C++-ban használható lenne, de nekünk már maga a GUI is ebből a CVI-ból származik, ami 100%-ig C-ben van, így innentől kezdve nincs C++ lehetőség mert ez a GUI vagyis Framework azt nem tudja.
Amúgy valami jó "state of the art" Linux kernel forrást tudsz mutatni? Én nemrég pathcelgettem magunknak ebben az spi-imx.c forrásban, de azért én erre nem merném kimondani, hogy annyira patent, közelebb áll a vacakhoz mint a tökéleteshez. Én pl nem tudok rájönni mi lehet a nevezéktan ebben, kb semmi, valami rövidített random kitalált nevek vannak, amik valamit elárulnak a működésről és ennyi, de ez nekünk így kevés lenne, jó alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest