Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
+1
Szted ebben ki segített nekem? Senki. Úgyhogy nem ijedek meg a feladatoktól én sem. De sokszor jó lenne, ha legalább az alap algoritmusokban(nem ipari titkoknak minősülő algoról beszélek) lenne egy olyan webhely, amiben meg lehetne bízni, hogy ott használható kód(ok) van(nak). És csak azok.
szerk.: az előző postodra írtam.
-
I02S3F
addikt
Én most szakdogát írok. A kódolós részénél tartok és nagyon gyengén megy a dolog. Jó, hogy tudok keresni a Stackoverflow-n. De van, hogy arra sem jut erőm, hogy módosítsam picit a kódot (amit onnan másoltam) . Persze én munka mellett tolom.
Most 4 napot itthon vagyok. A mai a 4., de olyan szarul megy, hogy alig haladtam. Az agyam meg folyton jelzi, hogy fáradt, túl van terhelve.
Szóval igen-igen nagy segítség, ha kapok ilyenkor segítséget és persze hálás is vagyok érte nagyon! :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest