Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz opr #14056 üzenetére

"Oszinten szolva engem leginkabb a react iranti hatalmas rajongas lep meg." - :D ebben nincs semmi meglepő. A react nem jó, de annyira meg nem rossz, hogy akinek nincs szerteágazó tapasztalata azt eltántorítsa magától, mint anno a szintén agyon hypeolt, de bűn szar Angular 1.

Anno a jquery-s nagyon nehezen reaktivizálható oldalakhoz az Angular 1 tűnhetett a megoldásnak. Csak az annyira szar volt, hogy hype ide vagy oda, előbb-utóbb mindenki sikítva menekült tőle.
    Aztán színre lépett a react, aki előtte Angularozott, az megváltásként tekinthetett rá, noha ez se jó, de ahhoz képest, hogy az Angular 1 mennyire bűn szar volt, ez azért élhető. És ott van a másik nagy csoport, akinek semmi MVVM / webes tapasztalata nincs, most kezdenek js-ezni (vagy vastag kliensről webre átállni), őket sem tántorítja el magától, mert annyira nem rossz. Sőt sok esetben ami nem is a react előnye, de aki elsőre találkozik a webpack-el, HMR-el, az még rá is csodálkozik, hogy jé, hát ez sokkal jobb, mint amit előtte vastag kliensekhez használtam. És az ő fejükben nem válik el, hogy ezek az előnyök nem is a react, hanem a webpack előnyei :D (tudok több ilyen java-s ismerőst mondani, akik a react óriási előnyének a HMR-t mondják).

Ergo a sok fenti okból kifolyólag, a react tök jól el van, és népszerű. Szerintem.

Én kérek elnézést!

• Silεncε

őstag

válasz opr #14056 üzenetére

Reactot én pont a napokban láttam. Számomra az egész egy katyvasz, akkor már inkább az Angular (ott legalább elkülönül hol van HTML meg hol van TypeScript kód)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák