Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"Oszinten szolva engem leginkabb a react iranti hatalmas rajongas lep meg." - ebben nincs semmi meglepő. A react nem jó, de annyira meg nem rossz, hogy akinek nincs szerteágazó tapasztalata azt eltántorítsa magától, mint anno a szintén agyon hypeolt, de bűn szar Angular 1.
Anno a jquery-s nagyon nehezen reaktivizálható oldalakhoz az Angular 1 tűnhetett a megoldásnak. Csak az annyira szar volt, hogy hype ide vagy oda, előbb-utóbb mindenki sikítva menekült tőle.
Aztán színre lépett a react, aki előtte Angularozott, az megváltásként tekinthetett rá, noha ez se jó, de ahhoz képest, hogy az Angular 1 mennyire bűn szar volt, ez azért élhető. És ott van a másik nagy csoport, akinek semmi MVVM / webes tapasztalata nincs, most kezdenek js-ezni (vagy vastag kliensről webre átállni), őket sem tántorítja el magától, mert annyira nem rossz. Sőt sok esetben ami nem is a react előnye, de aki elsőre találkozik a webpack-el, HMR-el, az még rá is csodálkozik, hogy jé, hát ez sokkal jobb, mint amit előtte vastag kliensekhez használtam. És az ő fejükben nem válik el, hogy ezek az előnyök nem is a react, hanem a webpack előnyei (tudok több ilyen java-s ismerőst mondani, akik a react óriási előnyének a HMR-t mondják).Ergo a sok fenti okból kifolyólag, a react tök jól el van, és népszerű. Szerintem.
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Zbook Fury 15 G8, RTX A5000 16GB, I7-11850H, 32GB RAM, 1TB NVME, Magyar
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rpaspberry PI 4 8GB RAM, X825-C8 ház, X735 Tápvezérlő Hat, X862 m.2 SSD Hat, WD 240 GB m.2 SSD-vel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest