Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Csaby25
üzenetére
A formáterek után készültem nagyban lefikázni, de a végén spring boot kellemes meglepetés volt
Azért az eléggé zavar, hogy tesztelésről egy szó sincs benne, annak mindenképp olvass utána és gyakorold be valamennyire, mielőtt interjúkra mész, több helyen láttam és mi is használtunk olyan tesztfeladatot, hogy itt van pár bukó teszt, javítsd ki a kódot, majd a végén meséld el, hogy miket írnál még hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Valami baja van a tápomnak
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt már én is látom, hogy a .Net-es csak webfejlesztést tartalmaz, pedig, nagyon gondolkoztam, hogy ezt választom a java-val szemben.
Azért az eléggé zavar, hogy tesztelésről egy szó sincs benne, annak mindenképp olvass utána és gyakorold be valamennyire, mielőtt interjúkra mész, több helyen láttam és mi is használtunk olyan tesztfeladatot, hogy itt van pár bukó teszt, javítsd ki a kódot, majd a végén meséld el, hogy miket írnál még hozzá.