- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Végülis fortran és visual basic állások is vannak még brutális fizetésekért
Én onnan közelítem meg, hogy ha valaki most korai huszonévesen nyelvet próbál választani, akkor nagybanki nyugdíjas, félig-meddig aktatologató, bürokratákat körbe hekkelő, hülye vízfejű menedzsmentet elviselő, nulla kihívású munkát keres? Vagy valami menőt, amiben izgalmas projektekben agilisan részt tud venni.
Maximálisan egyetértek, hogy java / angular (de ez elmondható kb. bármilyen nyelvre) tudással még húsz év múlva is lehet majd állást találni, na de milyen projektekben
Teljesen más, hogy valaki nyugdíj előtt 10 évet el akar valahol lépecolni (és az se zavarja ha ehhez orrbefogva kell időnként belepiszkálnia olyan kódba, amit előtte 30 éven keresztül több százan tákolgattak), vagy fiatalon tetvággyal eltelve "meg akarja váltani a világot", és érezni akarja a saját hozzátett értékét.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Hollow Knight
- Linux kezdőknek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest