Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Vagy tiz eve panaszkodott egy nagy ceg vezetoje, hogy nagyon nehezen talalnak palyakezdo programozot, pedig a legjobb egyetemekrol toborozzak az embereket.
Valami ilyesmi volt a mondandoja lenyege:
"Az interjuk soran jonnek nagy onbizalommal, hogy mi mindent tanultak, mikozben csak az alap parancsokat ismerik, amikor felvettuk oket probaidore es adtunk nekik bemelegito feladatot, egymas utan jottek, hogy ha megcsinaljak, mennyi szerzoi jogra tartnak igenyt.
Bevezettuk, hogy aki hozzank jelentkezik, kap egy kodot, a weboldalunkrol letolthet ket feladatot es par heten belul jelentkezhet a megoldassal. A tobbseg gyorsn eltunt, akik jottek, azok kezdtek rajonni, hogy mennyi mindent nem tudnak, es vegul azok valtak be, akik kepesek voltak folyamatosan tanulni."Ez csak azert maradt meg bennem, mert egyszer ismeros reven bemehettem egy egyetemi gyakorlati eloadasra es ledobbentem, hogy a tanar elvarta a diakoktol, hogy mire beulnek, mar teljesen ismerjek a programot, hogy mit, hogyan es milyen sorrendben lehet menukbol vagy parancssorbol elerni, es onnan kezdodott az oktatas.
Ehhez kepest a ceg azt mondta, hogy meg a legjobban vegzettek se tudnak programozni, hat, orulok, hogy nem mentem programozonak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Változó, pozíciótól függ. Leggyakrabban van feladat, ez lehet otthoni, lehet helyszíni. Utóbbi lehet papíron. Na, azt én sem szerettem. Értem, hogy mire való, de akkor sem.
#10367: ha nem érzed, hogy ez az álomszakmád, akkor válts még időben. Egyébként én sem érzem annak. Szeretem, de sokszor vagyok úgy vele, hogy ma már másképpen döntenék. Illetve én imádok "magamnak" fejleszteni, a robot meló nem az én világom.
-
martonx
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy feladatmegoldás nélkül felvegyenek értelmes helyre (értsd ha nincs feladatmegoldás, akkor oda ne is akarj menni). Kivétel talán mondjuk a gyakornoki, vagy a nagyon kezdő junior. Hehe, nálunk még a gyakornokot is úgy vesszük fel, ha látjuk programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eaton 9PXEBM72RT2U UPS- EBM - Külső akkumulátor modul
- Eaton 9PX3000IRT2U UPS - Szünetmentes tápegység - Új ára 1- 3 Miilió Ft
- DELL Smart UPS DLT1500i- Szünetmentes tápegység
- APC Smart UPS 1500 - Szünetmentes tápegység
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)