-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Csatlakozom tgabihoz, Eltén tényleg nagyon kemény a matek, de azért kibírható. Viszont tavalyelőtt 77 pont a felvételi határ, ami duplázással nem akadály, de még ha megírod a felvételit mondjuk 75%ra akkoris megvan szerintem. Ha jól tudom itt félévente 200K kb a költségtérítéses. OKJ-s papírral kapcs. nemtok mit mondani mert nem próbálkoztam még komoly helyen, félek hogy körberöhögnének vele, inkább még várok 2-3 évet és majd 4.-5. éves progmatosként talán lesz esélyem. Ha nem füllik a fogad annyira a matekhez, akkor BMF-et javaslom inkább, ott csak alap szinten megy az mint az Eltén(értsd 2 félév analízis, eltén 8), csak oda 100 pont körül kell teljesíteni, de azért ha valaki összeszedi magát akkor lehet írni jó matek felvételit...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő