Hirdetés
Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
Hali mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy 1x még elvittem a gépet szereldébe
és miután hazahoztam a gépem (procim:Intel Core 2 Duo E6320) néha beakadt kb 2 percenként fél v negyed másodpercre. Ez így önmagában annyira nem is zavart, csak én általában fps játékokkal játszok és ott nagyon zavar. megnéztem CPU_Z-ben csak egy magot jelzett. Pedig ha jól látom az a procim neve, hogy core 2 duo. Csak mostanában kezdtem el vele komolyabban foglalkozni és igaz, hogy már akkor vissza kellett volna vinnem, mert lehet, hogy ott csináltak vele valamit, nem tudom. Mivel már nem mehetek vissza 3-4 hónap múlva, hogy elk*rtátok a procim csináljátok meg és én nem fizetek érte, ezért kérek itt a PH-n segítséget.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és miután hazahoztam a gépem (procim:Intel Core 2 Duo E6320) néha beakadt kb 2 percenként fél v negyed másodpercre. Ez így önmagában annyira nem is zavart, csak én általában fps játékokkal játszok és ott nagyon zavar. megnéztem