Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
köszönöm szépen a segítséget, remélem beválik.
-
h.adam.92
őstag
Hali mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy 1x még elvittem a gépet szereldébe
és miután hazahoztam a gépem (procim:Intel Core 2 Duo E6320) néha beakadt kb 2 percenként fél v negyed másodpercre. Ez így önmagában annyira nem is zavart, csak én általában fps játékokkal játszok és ott nagyon zavar. megnéztem CPU_Z-ben csak egy magot jelzett. Pedig ha jól látom az a procim neve, hogy core 2 duo. Csak mostanában kezdtem el vele komolyabban foglalkozni és igaz, hogy már akkor vissza kellett volna vinnem, mert lehet, hogy ott csináltak vele valamit, nem tudom. Mivel már nem mehetek vissza 3-4 hónap múlva, hogy elk*rtátok a procim csináljátok meg és én nem fizetek érte, ezért kérek itt a PH-n segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és miután hazahoztam a gépem (procim:Intel Core 2 Duo E6320) néha beakadt kb 2 percenként fél v negyed másodpercre. Ez így önmagában annyira nem is zavart, csak én általában fps játékokkal játszok és ott nagyon zavar. megnéztem