Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
bebean: Huhh, nem túl bíztató.
Nekem is ez a gondom, hogy lövésem sincs milyen chipsetes az alaplap. De ezekszerint azzal se mennék sokra ha tudnám. Azért köszi a választ. Mi volt az a harmadik progi amivel próbálkoztál? Talán megnézném én is. (Az a ''kefejezetten laptopra tervezett..'')
Tx. -
dat
senior tag
Necces a dolog. Biosban szinte semmit se lehet állítani, speedfan meg szeretné tudni az alaplamom típusát, amiről meg lövésem nincs, az Everest is csak azt mondja rá, hogy Acer Travelmate 2201. Ettől meg nem leszek boldogabb. A clock generator típusát meg végképp nem tudom honnan találjam ki. Úgyhogy egyenlőre passz.
Pegig királyos lenne, mert be lehet állítani hogy automatikusan lentebb vegye a frekit, ha tartósan nincs nagy processzorterhelés..
Oké oké, vegyek mobil procis gépet és akkor megy automatikusan. Az túl egyszerű -
dat
senior tag
Rémlik nekem is hogy láttam benne ilyesmit, bár oda is volt írva, hogy semmi garancia hogy működn is fog. Azért is érdekelne ha valaki tudna valami ''tutit'' mondani, esetleg ő ano mivel/hogyan csinálta, milyen eredménnyel.
-
dat
senior tag
Már csak a megvalósításhoz kérnék segítséget: hogyan? illetve pontosabban: mivel. Merthogy a BIOSban szinte semmit sem lehet állítani, csak nagyon alap dolgokat.
Ha valaki csinált már ilyet a a gépével az adhatna tippet.
Tx. -
dat
senior tag
sixkiller: pont erre gondoltam. Nem várok tőle csodákat, de ha viszonylag egyszerűen meg tudom oldani, akkor talán érdemes.
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat. -
dat
senior tag
Kérdés:
Van-e rá lehetőség (vagy inkább van-e értelme), hogy egy asztali procis noti (celeron 2,6) procisebességét megváltoztassuk. Lásd mobil procik, ahol a gép folyamatosan változtatja a sebességet. Lehet-e, csinálta már valaki, elérhető vele pl kisebb melegedés, hosszabb akkuidő, hogy mondjuk leszabályozom 1Ghz-re. Hm?
Tx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest