- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HP notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
essexboy #828 üzenetére
Szétszedtem, meglepetésemre nagyon csekély pormennyiség volt benne (alig egy körömhegynyit sikerült összekaparni). Az igazi meglepetés ezután jött: 5-8 fokkal hidegebb, mint volt, üresjáratban még 10 is lehet a különbség.
Köszi a tippet, bevált.
Mellesleg így vethettem egy pillantást az Arctic Cooling frankó hőcsöves rendszerére, amiről eddig sejtésem se volt.
Érdekes, hogy öcsém asztali gépe 10x ennyi pormennyiséggel is ellavíroz 50 fok alatt mindenféle hiba nélkül. Köszi mégegyszer.
-
AusWolf
őstag
Ez egyre rosszabb. Jelenleg 75 fokos a proci, miközben már órák óta nem csinálok semmit a gépen, csak a torrent megy.
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Sajnos én is csak gyarapítani tudom a problémások listáját. Az én gondom egy Core 2 Duo T5500-as mobil procival van. Itt a nyár, meleg van, és sajnos a proci nem igen hajlandó terhelés nélkül 65-70 fok alá menni, pedig a gép csökkenti a feszültséget és az órajelet, ahogy kell (1,66 GHz helyett 1). Játékok alatt nem ritka a 95 fok sem, néha meg ki is kapcsol a gép. A hűtővel nincs gond, zúg rendesen, főleg ha 90 fok körül van a proci, ráadásul a gép piszkosul forró levegőt fúj ki. A Mobility Radeon X1600-as VGA hőmérsékletét sajnos nem lehet monitorozni. Szerintetek mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged