- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parsifal
csendes tag
válasz
mr_ricsi #732 üzenetére
Köszi az eddigi segítséget. A procit 3 napja tettem be a gépembe.
Vettem egy zsír tápot ma, reseteltem a biost, Most már nem a vcore feszültségével van baj, hanem a +3,3 voltot kevesli. Ez is a proci miatt van? A táp biztos hogy jó, 1,5 órája tettem be, 400 wattos QTec Mit csináljak szerintetek? -
Parsifal
csendes tag
Szasztok!
Cseréltem vga-t, és proci hűtőt. Más nem lett módosítva. Azóta a gépem rendszeresen hibaüzit küld, főként ha leterhelem. Azt írja hogy alacsony a Vcore értéke.
A gépemben jeleleg lévő hardverek:ABIT AI-7 GURU, 160Gb winyó, 120 Gb winyó, Gf 6600 VGA, 2*512 RAM, Prescott 3Ghz/800/1Mb, NEC duál DVD, LG CDRW, floppy.....és egy 350W Gaba táp.
Eléggé nem vágom ezt a témát, szeretném tudni hogy pontosan mi a szerepe a vcore-nak, mi történik ha állítok rajta, illetve mi lehet a hiba oka?
Induláskor pl folyamatosan sípol. Ha alacsonyértéken marad a vcore, az mivel jár?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest