Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
essexboy
üzenetére
Szétszedtem, meglepetésemre nagyon csekély pormennyiség volt benne (alig egy körömhegynyit sikerült összekaparni). Az igazi meglepetés ezután jött: 5-8 fokkal hidegebb, mint volt, üresjáratban még 10 is lehet a különbség.
Köszi a tippet, bevált.
Mellesleg így vethettem egy pillantást az Arctic Cooling frankó hőcsöves rendszerére, amiről eddig sejtésem se volt.
Érdekes, hogy öcsém asztali gépe 10x ennyi pormennyiséggel is ellavíroz 50 fok alatt mindenféle hiba nélkül. Köszi mégegyszer. 
-
XenHai
senior tag
válasz
essexboy
üzenetére
Üdv lenne 1 kis probléma a gépemmel lehet hogy proci de ki tudja.
A lényeg 1 core 2 D E6420 procim van idáig minden jó volt vele de az utóbbi időben radikálisan vissza esett az FPS-em bizonyos játékoknál.A lényeg hogy 1 cpuz vel megnéztem a procit ezeknél a prociknál van 1 szabályzás hogy 6 szorzóval mennyen a proci 8 helyett és így spóroljon az ember a bibi csak az volt hogy nem kapcsolja rá valamiért azt a +2 szorzót hiába van 100% terhelésen a proci ..De a reggel bekapcsoláskor 1 overloking faild felirat fogadott.BIOST reseteltem elemet ki vettem áramtalanítottam ,a hiba üzi eltünt de be indulás után amikor a wint tölti de volt amikor a biosban is egyszerűen ki kapcsol a gép.... ?Lehet hogy a proci ki nyifant vagy vagy valami mást adta be a kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Wars rajongók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Gran Turismo
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszi a tippet, bevált.
Mellesleg így vethettem egy pillantást az Arctic Cooling frankó hőcsöves rendszerére, amiről eddig sejtésem se volt.
Érdekes, hogy öcsém asztali gépe 10x ennyi pormennyiséggel is ellavíroz 50 fok alatt mindenféle hiba nélkül. Köszi mégegyszer.