Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Ganger #514 üzenetére

Háj!
    Sorry a késésért,de nem voltam itthon. Lelki egyensúlyomat ápoltuk közösen a haverom hugával (nem félre érteni).

Nos: Előszőr is a bordádat kellene megnézned kézzel,hogy mennyire meleg.
    Ha nagyon meleg,akkor ''jó'',mert akkor rendesen felfekszik és szellőzési problémák vannak vagy túl kicsi a bordád...
    Ha nem meleg,vagyis a kezednél nemigen érzed melegnek,akkor gond van a felfekvéssel. Javaslat: Nyomd rá és kb fél percig így tartva figyeld a biosz hőfokot.
    HA az lemegy,akkor ez a gondod,de akkor ezt jelezd és haladunk a megoldással tovább.

Amúgy a legfrankóbb megoldás az első esetben foglaltakban melegedés bíztos megtudására,hogy járatod a gépet 5-10 percig és utána hírtelen lekapcsolod,majd a kezedel megmarkolod a bordádat és szorítod...Ha elviselhetetlenül felmelegszik vagyis a hűtő aljából felszabadul a tárolt hő,akkor bíztosan kicsi a bordád a procihoz. Ha nincs szinte semmi változás,akkor továbbra is szellőzési problémád van.
    Egy haveromnak most egy 3.2-es prescottja pörög pomázon a gépében. Neki a gyári hűtővel is 60 fok körül mozgott. Egy bolti rózsa alakúval pedig 55-65 fok között volt kb,de volt ennél is bőven melegebb. Mi ugye nem hittük el és megfogtam jó kis ''lendülettel'' a bordát és elég csúnyán megégetett:(((
    Lekapcsoltuk a gépet és leszedtük a bordát és egymásnak dobáltuk vagy tíz percig mert olyan forró volt,pedig tizenegynéhány ezerért lett véve...

És az,hogy végigolvastad a topikot,azt pedig THX:R

• Balint133

aktív tag

válasz Ganger #514 üzenetére

Na szal, nem fog besz@rni a procod, a prescott az ilyen, vagy szerzel vízhűtést, v. így marad!!! Rövidtávon maradhat, de hosszú távon, akkor hamarosan kezdhetsz gyűjcsizni Új procra,!!! ja és majd elfelejtettem milyen lapod van?????:DDD Mert egyes lapok alul, vagy túlmérnek!!!! Szal milyen a lapod??

Új hozzászólás Aktív témák