Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Vágom(nagyjából) De h. ez elé kell e előerősítő??? És eztz meg e lehet hajtani egy bika trafóról?? Amúgy itt a srácc 7k mondott nekem tranyót ami ehez az ic(azt mondta h. jó) de nem tudsz vmi olcsó, új, de bika tápot????
Ja és mondta a srácc, h. a trafóra kell kötni egy ''szűrőt'' ami csak annyi kakaót enged át a végfoknak, amennyi kell neki, és a ''szűrőt'' azt csak rácuppantom a végfokra és kész a szűrő elé meg közvetlenül a ttranyót, szentem te is erre gondoltál, vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja és mondta a srácc, h. a trafóra kell kötni egy ''szűrőt'' ami csak annyi kakaót enged át a végfoknak, amennyi kell neki, és a ''szűrőt'' azt csak rácuppantom a végfokra és kész a szűrő elé meg közvetlenül a ttranyót, szentem te is erre gondoltál, vagy nem