- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Nem jeleníti meg az anja!
akkor itt a link!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Na itt egy kép az alaplapról amit venni szeretnék szented jó?
-
Balint133
aktív tag
az lehet! De szentem most veszek egy lapot, Asus-t, és megnézem, hogy azzal medig bírok elmenni! Ha nem sokáig akkor lehúzom az egyik vinyót, és a Cd írót!!!4
Aztán meg veszek egy Chieftek tápot csak nem tom meliket, szented a 350W, v. 400W-osat! Csak azértmert a 350 W az 16550Ft, a 400W-os meg 10k val több!!
Melyiket vegyem? -
Balint133
aktív tag
hi! asszem meg van(nak) a gondok!!!!!
1: A táp!! Mert mindig amikor kihúzom 2.50-ig, akkor egy idő után újraindul!! Szentem a táp meg a másik meg az alaplap!! de alapfeszen el tudnék vele meni ezzel a lappal jó táppal egy 2.6-2.65Ghz-ig! De azért veszek Alaplapot! Tápot meg majd veszek vhogy!! de szentem a táp nem bírja neki adni a naftát! 2.60Ghz-nél már be se indul!! A monitor ledje narancssárga!!Szal a lap meg a táp!!
-
Balint133
aktív tag
Értem, skkor az intel csak nem tom mennyiért tudnám eladni a lapot?? nem tom mondj vmi árat amiért el tudnám, adni!!
-
Balint133
aktív tag
Nah ezt jól megfogalmaztam!!
-
Balint133
aktív tag
Ok kösz!! Akkor szentem az Amd lesz csak nem tom mien foglalat Mert ez socked A, az Abit! De azis lehet hogy csak az asus lesz cserélve mert 1. Olcsóbb, állítólag jól bírja a tunningot, amúgy meg ha kibírom ezzel a Celeronnal akkor ha marad lóvém névnapomkor(febr.14.) akkor eladom a pí-be oszt veszek egy 2.40Ghz P4-et az Asussal kafául kihúzom egy 3.2-3.4Ig vagy tovább ha stabil!! És ebbe már lesz egy 512,256Kb cache!! Nah ez hogy hangzik! Mert én hallottam a Socked A-ról rosszakat hogy néha csinálnak furcsaságot!!
De lehet h. marad az Asus!! Szülinapomra meg veszek vízhűtést, eladom a Celeront hozzárakok egy kis Kp-t oszt kihúzom a kicsikét! De ha nem rossz a Socked A akkor természetesen Az abit lesz!! -
Balint133
aktív tag
Mien progik?? de nekem csak 80Gb+egy 10Gb-os Quantumom van!! De a Quantumot teli lehet nyomni!! a nyolcvanasból meg szentem egy 30Gb-ot! szal negyven giga jöhet!! És majd az időpontokat én is megnézem!! És kb. hány óra felé?? Mert 5-ig végezni kell!!
De majd még megnézem!! De valszeg jövő hét szerda vagy péntek az jó!!
Jah és még egy kérdés: El akarom adni a lapomat, és venni egy Asus P4P800-E Deluxe Dual ch+Glan+S-Ata+Audio+DDR400, vagy egy Abit Nf7 Ata DDR400, és egy Athlon Xp Pr 2200+ (1.80 Ghz)-s proct meg lapot! szented melik vagy ha van jobb akkor azt!! Árak: Asus: 28ropi
ABit+Proc: 36ropi! Azért is akarok új proct mer a Celeronnak csak 128Kb-os a chase, az amdknek meg 512Kb-nál kezdődik! Ha vki tud jobb összeállítást akkor szóljon!! -
Balint133
aktív tag
Ok előre is köszi! Amúgy te hol lax??
Jah és az nem géz, hogy 14 vok
Amúgy ekem 8! Ha neked jó akkor nekem jövő hét Szerda, vagy péntek megfelelne!
Előre is kössz!! -
Balint133
aktív tag
Vázolom a helyzetet: Ráraktam egy új Bioszt, 1.70(nem tom van e Új ha vki tudja akkor szóljon, a neve P4I45E) És ez a Biosz engedi húzni az Fsb-t de 105-nél kékhalál!!! 103-104-en megyek!! Nekem a fesz akkor is gyanús!! Mert az van kiírva, h. 1.128-1.2V Amikor az everest kiírja h. A procmag 1.5V-ot kell h. kapjon! Nemm tom hogyan kéne álítanom!! de az új biosz ténylegesen többet enged 1,2Fsb-vel
!!!! Nah hát nem tom ez van!! -
Balint133
aktív tag
Egy kérdés: ha rárakom a jumpert a Clearcmos-ra akkor be kell kapcsolni a gépet?? vagy nem? És honnan kell szervantani rá Jumpert? vagy vegyem le egy másik helyről??
A feszt meg nem tom emelni sehol! Ha új bioszt rakok rá abban lehetséges hogy lehet emelni?? -
Balint133
aktív tag
Nekem is volna egy kis problem a procival a (a config az aláírásban) Nos az van, h. azt olvastam itt a fórumokban h. egy proci 1.5volton megyeget hát az enyém szarik 1.5Volton menni e helyett 1.168-1.170Volton megy mitől lehet ez?? Biosban nem tom hol kell állítani asszem nem is lehet Plz segítsetek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest