Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MSI notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
gLes
őstag
Töröjjétek a topicot...úgy oldottam meg a problémát, hogy megvettem a filmet DVD-n...garantáltan sikeres megoldás :DDD
-
gLes
őstag
-
gLes
őstag
Hellósztok!
Van egy problémás DivX-em, melyet a Media Player és származékai nemigen akarnak lejátszani, még a DivX Player sem. Egyelőre AVIPreview-val le tudom játszani, amiről mondanom sem kell, hogy nem elég. A GSpot diagnózisa a fájlra a következő:
This file is truncated in the ''legacy index'' area; 100 KB (or 103,242 bytes) are missing. This may or may not be serious enough to cause the file to be unplayable.
A fájlt VirtualDubbal készítették. Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak szegénnyel, hogy újra teljes életet élhessen a videó? :)
Előre is köszi!
gLes
U.I.: valszeg a következő hetekben nemigen nézek erre, de azért csak sziporkázzanak a jobbnál jobb ötletek :DDD
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest