Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tomcs
őstag
bkv se jobb, buszon elkisertem csoporttarsam mert meg meg kellett par dolgot beszelni, mar csak nehany megallo volt hatra a buszbol, jovan akkor korbem1ek mint kialljak a megalloba fagyoskodni, ugyanis az ellenkezo iranyba kellett mennem hazafele. vegallomas, leszallnak a nepek en meg elhelyezkednek kenyelmesen, de nem, a hulye lekuldott, setaltam 50m-t es felszalltam ugyanarra a buszra. most normalis az ilyen? (jo, beveszik a szabalyzatba hogy le kell szallni es az 1 jegy - 1 nap szallas csoviket el le7 zavarni de aze megis.. meg olyat is csinalt mar hogy jeleztem meg a hidon es nem allt meg a hid utani megalloban.. kocsogolni viszont tudnak. ev elejen megkerdeztem ellenort ''ugye iskolalatogatasi jolesz amig nincs''.. persze jo lesz. aztan pont amikor valamiert siettem akkor kezdett el kocsogolni. biztos azert hordok magammal 1etemi j1zetet kiloszamra mert beleposzintu maffiozo vagyok aki sporol a berleten
Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest