- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Aktív témák
-
kingston
tag
Nekem is az öszes meghajtóm ntfs,de én úgy szoktam biost frissíteni,hogy bebootolok egy bootképes millennium cd-ről---a:\ oszt mehet a buli.
-
Nah, én csak a BIOS-frissítéses problémádra szeretnék reagálni; nem tudom, hogyan kreáltad a boot-disket, de ne a Windows telepítő CD-jén lévő ''bootlemezeket'' használd, mert azt nem erre találták ki. Windows alatt formattálj le egy lemezt, kérd, hogy ''System disk'' legyen. Erre másold fel a flash-író progit és a BIOS-állományt, majd erről a lemezről indítsd a géped. Elméletileg mennie kell.
-
e-biza
őstag
nem is tudom miért nem tudtok segiteni? :) az NTFS boot discet létrehozta de nem akar bebootolni rola, a KERNEL réésznél tölt tölt de semmi. valakinek van valami más 5lete?
-
e-biza
őstag
Hi,
Elöször is van egy olyan gondom hogy nem tudok bios-t flashelni, mert NTFS a fájlrendszer és a Windows által kreált boot-up disk nem ismeri fel. Nem gond ntfs.com :) remélem megbizható :) Probáltam az MSI lapomat Live Update-val updatelni nem jött össze :) valami olyanra gondolok, hogy leálitja a proci azon részeit amiket nem használok, kérdés hogy ez mennyire befolyásolja az élettartamát a procinak?
Más: nVidia Gf4 blablabla. Felraktam az nv52.70 -es drivert, ncHardPage elöcsal Hardware Options enable, gondolom megnézem. A Chipset és a GPU támogatja a Fast Write-ot, Sideband addressing (még nem tudom mit csinál :) valami cimzés lesz de ha tudod ird meg kérlek) s nem engedi, hogy az AGP rate-t 4x-esre emeljem. Azaz engedi, de egy apply után visszaállitja magát originalba és az OS alatt az áll: Max AGP rat: 0x, Max request queue depth 1 - gpu,chipsetnél ez 32, s fast writes és a sideband adressing NO :( vélemény 5let tipp?
Válaszokat elöre köszönöm.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest