Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freemanone

    őstag

    2. Root-olás:
    6.1.1.B.1.10
    közvetlen link a romhoz: [link]
    1. Letöltöd a root csomagot: [link]
    2. rádugod a telefont a számítógépre usb hibakeresést (debugging mode) bekapcsolva és kicsomagolás után elindítod a RunMe.bat filet.
    3. A megjelenő parancssorban beírod az 1-es számot, majd enter után usb hibakeresés módban csatlakoztatod a telefont a számítógéphez.
    4. A telefon képernyőjén meg kell nyomni a visszaállítás gombot az ott megjelenő ablakban. Meg kell várni amíg a telefon újraindul és bejelentkezik.

    Az itt felsorolt romokat ugyanazzal a módszerrel kell rootolni:
    6.1.1.C.1.0
    közvetlen link a romhoz: [link]

    6.1.1.B.1.54
    közvetlen link a romhoz: [link]

    6.1.1.B.1.89
    közvetlen link a romhoz: [link]

    6.1.1.B.1.100
    közvetlen link a romhoz: [link]

    1. Letöltesz egy rootolható kernelt: [link]
    2. Flashtool segítségével telepíted a kernelt a telefonra, mintha egy romot tennél fel, ha nem lenne ismerős lásd fentebb a rom telepítés résznél. Ha kész húzd le a kábelről, az egész csak pár másodpercig tart.
    3. Letöltöd a root csomagot: [link]
    4. Kapcsolod be a telefont a telefont, majd usb hibekeresést bekapcsolod rajta (beállítások menu > fejlesztői lehetőségek > usb hibakeresés), majd elindítod a RunMe.bat filet a letöltött root csomagból.
    (ha esetleg hibás működést tapasztalsz az teljesen normális ebben a pontban! ha nem tudsz túljutni a pin kód kérésen ki kell venni a sim kártyát a rootolás idejére)
    5. A megjelenő parancssorban beírod az 1-es számot, majd enter után usb hibakeresés módban csatlakoztatod a telefont a számítógéphez.
    6. A telefon képernyőjén meg kell nyomni a visszaállítás gombot az ott megjelenő ablakban. Fontos, hogy a RootMe visszaállítási pont legyen kiválasztva, előfordulhat, hogy nem ez az alapértelmezett. Ezután meg kell várni amíg a telefon újraindul és bejelentkezik.
    7. Vissza kell állítani az eredeti kernelt flashtool segítségével. Ehez szükség van az aktuális romra. Majd a következőket kell tenni:
    - Flashtool indítása
    - Flash mode kiválasztása
    - Aktuális rom kiválasztása
    - Minden pipa kivétele a wipe opcióknál, tehát semmi se legyen bepipálva
    - Minden pipát be kell tenni az exclude opcióknál, kivétel a kernel, tehát minden legyen bepipálva, csak a kernel ne
    - vizuális segítség az utolsó két lépéshez: [link]
    8. Ha kész már csak el kell indítani a telefont.

    GB:
    0. töltsd le a fileokat az alábbi forrásból: [link]
    1. Tedd fel a 6.1.1.B.10-es ICS-t.
    2. Root-old a telefont az "Xperia P U Go ICS root" csomagban lévő runme-bat file segítségével.
    3. Miután kész a rootolás, készíteni kell egy backup-ot a root file-okról. Tömörítsd ki az "Xperia-ROOT backup and Repush" csoagot és futtasd a "01-local-prop.cmd" filet. USB Hibakeresés mód bekapcsolva kell, hogy legyen!
    4. Flashtool segítségével tedd vissza a GB 2.3.7-et, de FONTOS, hogy a DATA NE legyen bepipálva! Máskülönben elveszted a root-ról készült backup-ot.
    5. Újraindítás után lesz egy rakás force close és egyéb hibák. Ne törödj vele, ez azért van, mert nem történt wipe, a DATA partición flashelés közben.
    6. Ezután újra rootolni kell a telefont, azaz visszaállítani a backup-ot ami ICS-en készült. Ehez futtasd a "02-push-root-files.cmd" filet. USB Hibakeresés mód bekapcsolva kell, hogy legyen!
    7. Ha ezzel megvagy csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, majd indítsd újra a telefont és kész is vagy!
    8. Ha pedig szeretnél CWM-et is használni, az ICS-hez készültet verziók fognak működni, amit a következő pontban részletezünk.

Új hozzászólás Aktív témák