Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, próbáljuk meg az egészet, újból. előbb utóbb csak kibogarászom, mi kell, meg mi nem

15.-én délutánra 2-3 órás bicajozást terveztem. Egy ilyen rövid távhoz azért legalább némi szint legyen, így egyből Bazitán kezdtem, aztán a túloldalon legurulás után Nagylengyel, vissza Gellénháza talán legmagasabb pontjára. Legurultam Gellénháza legvégére, visszakapaszkodtam a mol magánútra, ahonnan persze Sárhida következett. Innen Egerszeg felé kanyarodtam, hazafelé azért jutott a szembeszélből is, ahogy előrejelezték, bár a csütörtökihez képest már egész kultúrált volt az idő
Zeg.-en keveregtem kicsit (Páterdomb, Gébárti-tó, Alsóerdő) most ennyire volt idő...
Kitaláltam, hogy egy régi széldzseki levágott (elvileg szélálló) ujjait térdvédőnek használom a menetszél ellen, amíg a téli térdmelegítőhöz még nincs elég hideg. De kevés a jó ötlet(?) ha a kivitelezés nem megfelelő
Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele:Valószínűleg az idén nem látok több sáskát
mod: csak jó lesz a végén.....mára elég i lesz ennyi. holnap folytatjuk

Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele: