Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Asus RT-AC1200G+

    Tulajdonságok:

    • A 802.11ac szabvány és az egyidejű kétsávos kapcsolat akár 1167 Mbps adatátviteli sebességet is kínál a 4K-s videók sima lejátszásához a YouTube-ról és a Netflixről
    • Négy rögzített 5 dBi antenna és AiRadar hullámformálási technológia javítja a vezeték nélküli lefedettséget.
    • Két többcélú USB 2.0 csatlakozó 3G/4G kapcsolathoz, nyomtató- és fájlmegosztáshoz és és médialejátszáshoz
    • Gigabit Ethernet csatlakozók a leggyorsabb, legmegbízhatóbb internetes teljesítményhez, különösen UHD játékok és online médialejátszás támogatásához
    • Időkorlátok és webhely-szűrés a szülői felügyelet funkcióval a gyermekek távoltartásához a potenciális veszélyforrásoktól
    • Az ASUSWRT Dashboard felhasználói felülettel az útválasztó 30 másodperc alatt üzembe helyezhető, erőteljes hálózatfelügyeleti és -vezérlési funkciókkal

    Leírás:

    Létfontosságú AC bővítés megszakítás nélküli Wi-Fi lefedettséggel.

    Az ASUS RT-AC1200G+ Dual-band Wireless-AC1200 gigabites útválasztó nagy nyereségű antennáival é nagy energiájú technológiájával különösen kiterjedt működési területet kínál. Nagy sebességű 802.11ac teljesítménye jól jön az akár 4K Ultra HD videók letöltésénél, az online játék során ahol a legújabb konzolokat (pl. Xbox One vagy PlayStation(R) 4) is támogatja, illetve más sávszélesség-igényes feladatoknál. A többcélú USB 2.0 csatlakozóval lehetőség van akár nyomtatók, akár merevlemezek, akár 3G/4G-kapcsolat megosztására; az ASUS AiCloud-támogatással pedig az otthoni PC-n lévő fájlok elérhetők, megoszthatók és lejátszhatók bármely más, az internetre csatlakoztatott készüléken.

    Élvezze a világ leggyorsabb vezeték nélküli sebességét.

    Az új Broadcom lapkakészlettel működő ASUS RT-AC1200G+ ultragyors gigabites vezeték nélküli AC teljesítményt, az 5 GHz-es sávon akár 867 Mbps sebességet kínál -- ez a szabványos wireless-N sebesség háromszorosa! Ez a nagyon magas teljesítményű vezeték nélküli kapcsolat ultrasima online játékélményt és válaszkészebb webes böngészést nyújt, és más sávszélesség-igényes feladatok is nyugodtan végezhetők kábeles kapcsolat nélkül.

    Extrém nagy működési távolság a nagy energiájú technológiával.

    A levehető, 9 dBi-s, nagy nyereségű antennák és a továbbfejlesztett teljesítményerősítő által biztosított, akár nagyobb lefedettség és erősebb átvitel tökéletes a nagyobb lakások és irodák számára. A nagyobb lefedettség mellett igen hasznos a gyors, 802.11ac szabványú vezeték nélküli kapcsolat is mindenféle igény kiszolgálására.

    AiRadar a Wi-Fi teljesítmény javításához.

    Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti meg a vezeték nélküli jeleket a 802.11ac hullámformálási technológiájával, nagy erősítéssel és az ASUS exkluzív RF-finomhangolásával. A gyakorlatban ez nagyobb lefedettséget, dinamikusan megugró adatátviteli sebességet és nagyobb stabilitást jelent.

    Kétsávos csatlakozás a maximális kompatibilitáshoz és a legjobb teljesítményhez.

    A 2,4 és 5 GHz-es tartomány egyidejű használatával, max. 300 ill. 867 Mbps sávszélesség biztosításával az ASUS RT-AC1200G+ összesen akár 1167 Mbps átviteli kapacitást képes nyújtani, tökéletes stabilitás mellett. Az alapvető internetes feladatok, mint például a böngészés vagy fájlletöltés mehet a 2,4 GHz-es tartományban, ugyanakkor ezzel egy időben több készülék is képes lejátszani 4K Ultra HD videókat, mehet a játék, vagy működhet más, sávszélesség-igényes alkalmazás gond nélkül a tisztább, 5 GHz-es sávban.

    A hálózat bővítése külső tárolóeszközökkel, nyomtatókkal és más készülékekkel.

    Használja az ASUS RT-AC1200G+-t média- és készülékközpontként. Beépített USB 2.0 csatlakozójára ráköthetők külső tárolók, nyomtatók, lapolvasók és még számos más USB-s készülék, amelyek azután megoszthatók a hálózatba kötött PC-kkel. A hálózatba kötött készülékeket minden eddiginél egyszerűbb elérni.

    A preferált mód egyszerű kiválasztása.

    Az EZ Switchcsel felszerelt ASUS RT-AC1200G+ sokoldalúan használhatók: akár egyszerű útválasztóként, akár hozzáférési pontként is működhetnek. Az útválasztó mód a normál vezeték nélküli és vezetékes működés; hozzáférési pont módban pedig a vezetékes útválasztókat tudja azonnal kiegészíteni vezeték nélküli képességekkel.

    A felhasználóbarát felületen egy mozdulattal kiválasztható és extra gyorsan beállítható az útválasztó vagy a hozzáférési pont üzemmód. Nincs késlekedés, nincs idegeskedés - mindegy, mi a helyzet, válasszon és máris csatlakozhat.

    A továbbfejlesztett ASUSWRT-ből azonnal elérhető a 30 másodperces, háromlépéses, webes telepítési folyamat. Ugyanitt állíthatók be az RT-AC1200G+ speciális funkciói is. További információk az ASUSWRT-ről.

    Ingyenes, egyszerűen beállítható VPN-kiszolgáló és VPN-kliens is használható az otthoni hálózaton vagy az interneten található bizalmas anyagok biztonságos eléréséhez.

    Tárolja az összes médiafájlt a csatlakoztatott USB-tárolón és játssza le azokat vezeték nélkül bármelyik mobileszközön az AiPlayer segítségével -- soha többé nem fog kifutni a mobil memóriájából.

    Akadályozza meg a felhasználókat a nem megfelelő webhelyek meglátogatásában, és korlátozza, hogy melyik eszköz mikor érheti el az internetet.

    Játsszon le multimédiás fájlokat az USB-n csatlakoztatott tárolókról az útválasztón keresztül sokféle kompatibilis eszközökön, például PC-ken, táblagépeken vagy okostévéken.

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák