Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
hát ha elédállok, pöröghetsz bárhogy, nem tudsz elmenni a testemen, hacsak nem vagyok levegő (ill bug)

általában ha nyomod a belépés gombot, akkor ki lehet cselezni, de pl. én csomószor szereltem úgy, hogy csak pont belefutottam, semmi elvevő gombot nem nyomva... mert olyankor el se mozdulok, nemt tud átfutni a testemen, bár néha igen.
Amúgy a csel azért csel, hogy átverd az ellenfelet. nem csak a gép reagálhat lámán... épp ez a szép, embert is át lehet verni egy elhúzással vagy bármi... szóval örülj ha sikerül a csel, sokszor azért nem sikerül!
Amúgy életben ha csinálsz elhúzós cselt úgy, hogy én nem támadok ki rád, akkor én szépen megvárom amíg megcsinálod, és fél méterrel arrébb meg elveszem a lasztát...
viszont ha kirössöl az ellen, akkor meg az elhúzásnál nincs jobb.. akkor tényleg nyersz pár métert amíg megfordul, stb.. (ha elesik, pláne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest