Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toome1985

tag

válasz WhiteWalker #640 üzenetére

Hàt azért ez igy nem teljesen igaz. A pay to win itt sokkal kevesbe igaz mint mashol mert azert ha 3-4 csillagos a csapatod akkor az ellen is az lesz. Az hogy esetleg elerted az 5 csillagot az mar mas kerdes. Ott mar szerintrm eleg jo teamednek kell lennie. Ne azt nezegesd h Ronaldo, Messi, stb. Valoszinü egy Icardi, Perisiccel is ugyanolyan meccset jatszana az ellen, itt baromira nem igaz az hogy csak sztarokkal lehet ervenyesulni. Aki tud jatszani az elveri nagy esellyel azt aki nem tud. Azt sem erzem h lennenek god mode emberek. Messi is szerelheto siman. A tartalommal egyetertek. Bar a pes leaguet is tolhatnam, vannak azok a competitionok is amit ki sem probaltam. Online divisionban is boven van hova fejlodni. Div 1ig. A master liguet most kezdtem. Top playeren pont jo mert kuzdok minden meccsen a pontokert. Ui: Fifa 18 első fut online meccsem amikor kiprobaltam: csapatom a jatek altal adott random szar volt, ellenfel: Icon Ronaldo, Henry, C Ronaldo, Neuer, Ramos, Pique, meg tokom tudja kik. Ez div 10 első meccs. Ennyit a pay to win-ről. Meccs utan toroltem is, pedig maradt 9 oram az accesben.

Új hozzászólás Aktív témák