Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
toome1985
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hàt azért ez igy nem teljesen igaz. A pay to win itt sokkal kevesbe igaz mint mashol mert azert ha 3-4 csillagos a csapatod akkor az ellen is az lesz. Az hogy esetleg elerted az 5 csillagot az mar mas kerdes. Ott mar szerintrm eleg jo teamednek kell lennie. Ne azt nezegesd h Ronaldo, Messi, stb. Valoszinü egy Icardi, Perisiccel is ugyanolyan meccset jatszana az ellen, itt baromira nem igaz az hogy csak sztarokkal lehet ervenyesulni. Aki tud jatszani az elveri nagy esellyel azt aki nem tud. Azt sem erzem h lennenek god mode emberek. Messi is szerelheto siman. A tartalommal egyetertek. Bar a pes leaguet is tolhatnam, vannak azok a competitionok is amit ki sem probaltam. Online divisionban is boven van hova fejlodni. Div 1ig. A master liguet most kezdtem. Top playeren pont jo mert kuzdok minden meccsen a pontokert. Ui: Fifa 18 első fut online meccsem amikor kiprobaltam: csapatom a jatek altal adott random szar volt, ellenfel: Icon Ronaldo, Henry, C Ronaldo, Neuer, Ramos, Pique, meg tokom tudja kik. Ez div 10 első meccs. Ennyit a pay to win-ről. Meccs utan toroltem is, pedig maradt 9 oram az accesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition (dobozos)
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest