- Milyen TV-t vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
+kerestem neked a súgóban. Feleségül ne vegyelek?
StartMegnyit egy külön parancssorablakot a megadott program vagy parancs futtatásához. Paraméterek nélkül használva a start parancs megnyit egy külön parancssori ablakot.
Szintaxis
start [''cím''[/delérési_út] [/min] [/max] [{/separate | /shared}] [{/low | /normal | /high | /realtime | /abovenormal | belownormal}] [/wait] [fájlnév] [paraméterek]
-
sirály12
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom azt megtenni, hogy ha egy progit beindítok automatikusan beállítódjon egy a normáltól eltérő prioritás. A feladatkezelőben áttudom ugyan állítani, de ez kényelmetlen, és néha el is felejtem.
Konkrétan az operát szeretném a szokásostól alacsonyabb prioritásra állítani. Normál prioritáson néha befagy bizonyos időkre, aztán megy tovább, de ez engem nagyon zavar. Ha viszont alacsonyabb prioritásra állítom nem csinál ilyet.
Ötleteket, megoldásokat várok.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doctor Who (2005)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest