- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Aktív témák
-
A topiknyitóű kérésére zárom.
-
SwordWarrior
csendes tag
Up!!!

-
SwordWarrior
csendes tag
Tudom, régi játék, azt is tudom, hogy a legtöbb embernek nem jött be...
Igaz, hogy voltak benne kisebb-nagyobb bugok, de a grafikája korához képest igen szép, és a sztorija, a kezdő és befejező videó, a zenéje mind-mind jó pontok... A sztorija nekem nagyon bejött... Szvsz eddig még egy játékba se sikerült ilyen hangulatot csempészni... Engem teljesen magába szippantott..
Már a kezdő videó után teljesen beleéltem magam, és a 8-9-ik pálya környékén már fel se bírtam álni... Mikor a hercegünk felszáll egy léghahóra... De a legjobb része az, mikor a Pokolba vagyunk...

Sokan szídják az irányítást... Én nekem nem volt vele bajom, hamar hozzá lehet szokni szvsz... A kivégzések jól néznek ki... Sok féle ellenség...
Tudom, most biztos sokan kiröhögnek... De ennél jobb sztorit még programozó nem gyártott...
Aki még nem játszott vele, sürgősen szerezze be, és hajrá...
Ide lehet írni a véleményeket a játékról, stb, stb...
Aktív témák
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már a kezdő videó után teljesen beleéltem magam, és a 8-9-ik pálya környékén már fel se bírtam álni... Mikor a hercegünk felszáll egy léghahóra... De a legjobb része az, mikor a Pokolba vagyunk...