Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Halli All
Tegnap én is vettem egy ilyen ketyerét PCM BK 600AP UPS-t. Az első kérdésem az lenne, hogy mikor beüzemeltem akkor a számítógépet (LCD monitor + PC) is rákötöttem, és úgy kezdtem el az akksik töltését is hogy közben a számítógépet is használtam 2-3 óra hosszáig. Majd 16 órát töltődőt még ezen felül az UPS úgy hogy a gép nem ment. Így fel kellett hogy töltődjön, ugye jól gondolom ??? Akkor is tölt mikor a gép is megy, ugye???
Ha igen, akkor nem értem miért van az, ha kihúzom a konnektorból azonnal leáll minden.
A Load Level ha jól tudom az UPS terheltségét mutatja ?? Ez nálam 20-30% között volt, Ez szerintem nem lehet a gond.
A Battery Level meg a akkumlátorok töltöttségi szintjét muttaja ??? Mert ha igen, ez nálam 100% volt.
Ja és a tápom egy Aktív PFC-s Chieftec GPS-400AA-101A-s tápegység. Ilyen típussal használja valaki ezt az UPS-t???Várom a válaszaitokat, hogy mi lehet a gond. Előre is megköszönöm mindenkinek a hozzászólását a problémámhoz.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Renault, Dacia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest