Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Annyira én nem értek hozzá, de véleményem szerint ez nem szolgáltatóprobléma. Jól állítottad be az ip-d? Ugye van 1 port amit gondolom megnyitottál, csak ugye a belső hálózatodra több gép csatlakozhat, ezért természetesen több belső ip is lehetséges.
Dos parancssorba írj be 1 "ipconfig/all" parancsot.(idézőjel nélkül). Ezt azon a gépen írd be amelyiknek a belső ip-jét meg szeretnéd tudni. Keresd meg a megfelelő ip-d, és azt írd be a router menüjébe.Remélem így érthető
-
Hardum
csendes tag
válasz
Studiossrác #2 üzenetére
Igen, nekem csak egy router van itt, szóval a többi a szolgáltatóé. Lehet hogy eltévesztettem valamit állitottam csak be, de ezért töltöttem le ezt a programot, és annak sem sikerült, szóval nem hiszem hogy ennyi a probléma
-
Hardum
csendes tag
Sziasztok,
Már néhány napja szenvedek ezzel a problémával, letöltöttem a Simple Port Forwarding progit, de azzal sem tudtam megoldani:
Van egy D-link 604-es routerem, és nem forwardolja a portokat, hiába mentem végig manuálisan a portforward.com-on talált lépéseken, és a progi sem müködött. Kiderült a progi segitségével, hogy a gépem három router mögött található, ilyenkor mi a teendő? az interneten találtam néhány leirást, de csak olyasmit ami 2 routerre vonatkozik.
Köszönöm elöre is a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest