Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon27
senior tag
-
Downsampling
senior tag
...hm, s az a szép ebben a CPU hibában, hogy ezek szerint évek óta tud erről a gyártó, de semmit sem tett ellene. Egyszer így, egyszer úgy sikerült egy-egy C-200! Ha éppen hibásan kerül Európába, Amerikába, hát bumm, nem nagy ügy. Nem hiszem, hogy sokan küldték nekik vissza... Nem az 50 dolcsi miatt, ami azért tényleg nem sok, hanem az egész herce-hurca miatt. Tehát miért is változtattak volna?
Szóval, ha innen nézem, akkor hogy bízzak ezentúl a márkában? -
Downsampling
senior tag
A Popcorn elég jó név az efféle "méditankok" között, vannak újabb modellek, de nekem a C-200 azért tetszett, mert zenehallgatáshoz nem kell bekapcsolni a nagy kijelzőt, tévét, stb. Ezt még a C-300-as tudja, de hát az vagy kétszer ilyen drága még hasznélban is... Az újabbak már csak egyszerű fekete dobozok, nincs rajtuk kijelző... Íyg nem látom értelmét a márkánál maradni, mikor ott a Dune, ami megint csak drágább, de a fórumokon mindig a Dune-t dicsérik a Popcornokkal szemben, általában azt már a magasabb hifisták is elfogadják...
-
Downsampling
senior tag
Igen, tudom, hogyan megy az online frissítés, úgy csinálok mindent. De mindig egy "Failed ERR056" kódot kapok... Legutóbb öt perce...
A fene bánná, hogy utána nem lehet ez alá visszamenni (egyébként arra is van recovery fw, ha már az ember az efölötti fw-nél jár). S az letölthető, pendrive-ról megy...
Ja, azt ti tapasztaltátok, hogy USB 3-as eszközökkel (sem pendrive, sem vinyó) nem hajlandó működni, nem is látja őket? Elő kellett kotornom egy régi, 512 megás USB 2-es pendrive-ot, hátha ez a baja. Ez volt...
Azért ez is vicces, mivel a régebbi médiaboxok, médialejátszók (amikkel eddig találkoztam) működtek USB 3-as cuccokkal, pedig rajtuk is csak USB 2-es csatik voltak. Volt olyan, ami még a 3 TB-s vinyót is teljsen hibátlanul kezelte USB 3-as csatolóval... Azért ez gáz...
Én egyre inkább azt gondolom, hogy nagyon dicsérik a Popcornt, de csak addig, amíg szóba nem kerül a Dune... Nálam is érik a csere (még egy-két nap kísérletezés, aztán megy a hirdetésbe)...
-
Downsampling
senior tag
Szia!
Közben én is nyomoztam, s ugyanarra jutottam, mint te. Ezért is köszi! Ezek szerint te is nyomoztál...
Csak az a probléma, hogy hiába keresem ezt a 03-04-110530-21-POP-408 fw-t, sehol sem találom, mármint, hogy letöltsem... Van ötleted, esetleg találtál ilyen linket?Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest