Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Szukitomi
csendes tag
Sziasztok!
Közületek bizonyára sokan ismeritek a lockerz nevü portált, ahol kis időráfordítással lehet hozzájutni értékes ajándékokhoz. Ennek az oldalnak létezik egy magyar változata, ami ponter néven fut. Itt napi 5 hirdetést kell csak elolvasni a pontokért. A pontokból értékes ajándékok vehetők meg (pl LCD TV, mp3, gps...), és itt állítólag amint meg van a kellő pontod megkaphatod az áhított nyereményedet. Azért irom, hogy állítólag, mert ezt még senki nem tudhatja, mivel a bolt még nem nyílt meg.
Ha behívsz más embereket, akkor az összes általuk megszerzett pont egy kis töredékét megkapod. A hirdetések kiküldése Április 1.-én indul, addig csak emberek behívására van lehetőség. Ha a kezdésig pár aktív embert össze tudsz szerezni, már sokkal több pontot tudsz összegyüjteni. Regisztrálni ezen a linken lehet :
http://www.ponter.hu/index.php
Amilyen feledékeny vagyok, biztosan kihagytam rengetek fontos dolgot, ezért a fórumban nyugottan kérdezzetek, és ha tudok válaszolok.
Mindenkinek jó pontszerzést kívánok
[ Módosította: #65675776 ]
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest