- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Flashy
veterán
először inkább ''hogyan használjuk a keresőt házilag?''
Bővebben: link
ezek közül is a nagysikerű Bővebben: link amit ajánlok. igen, hosszú. de a polírozás is hosszadalmas és unalmas művelet -
electrician
tag
Itt egy lamelláskorongot használ az illető, ebben csiszolóvászon lapocskák vannak egymásmellé erősítve. Szvsz oda durva. Polírozásnál vastag filcszerű anyag van két tárcsa közé beerősítve és ugyanígy befogva mint itt plusz még használnak valami anyagot ami tisztít.
Szerintem a megoldás krómtisztító vagy sidol. Kis felületnél ugyanaz a hatás érhető el (szép fényes lesz). -
Sir Riccio
addikt
A ''furógépes'' polirozást felejtsétek el, mivel módszerrel többet ártotok mint használtok, ugyanis a hütőborda alja ''sikba köszörült'' felület, és egy előbb emlitett beavatkozás növeli az egynetlenséget, tehár ront a helyzeten. /Természetesen a müvelet eredménye szemmel nem látható, de egy tusir lapon jól megfigyelhető./ Ha mindenképp polirozni akartok, akkor ezt sik felületen /Pl: üveglap/ és polir pasztával tegyétek.
-
djyuri
őstag
Az obiban is lehet kapni ilyen véget.
Én alufelnit meg egy durvább kiadással rousdás felnit is polírféléztem vele.
Szerintem nem sokat jelent,ha csak hajszálkarcok vannak a bordádon,de ha érdeséget észlelsze,akkor mindenfféleképpen használni tudsz a procidnak.
És vigyi,mert ha nem egyenletesen nyomod,akkor görbe lesz a felület és akkor rosszabb lehet,mint volt.
Egy viszonylag közepes és gyors fokozat között kell szerintem csinálni és akkor könnyebben figyelhető a változás. -
SiTe
csendes tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem, hogy házilag hogyan tudnék polírozni, pl proc hűtő alját
Bővebben: link Pl.: itt láttam hogy a srác egy fúróval políroz. OK, fúró van, de mi van a végén? Meg egyáltalán csinált már valaki ilyet? Tapasztalatok? Sokat jelent hőfokban?
Segítsetek, mert a Falconrock 2 alja elég ''karcos'', én tükörsimát akarok
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Politika
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest