- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
Aktív témák
-
Flashy
veterán
először inkább ''hogyan használjuk a keresőt házilag?''
Bővebben: link
ezek közül is a nagysikerű Bővebben: link amit ajánlok. igen, hosszú. de a polírozás is hosszadalmas és unalmas művelet -
electrician
tag
Itt egy lamelláskorongot használ az illető, ebben csiszolóvászon lapocskák vannak egymásmellé erősítve. Szvsz oda durva. Polírozásnál vastag filcszerű anyag van két tárcsa közé beerősítve és ugyanígy befogva mint itt plusz még használnak valami anyagot ami tisztít.
Szerintem a megoldás krómtisztító vagy sidol. Kis felületnél ugyanaz a hatás érhető el (szép fényes lesz). -
Sir Riccio
addikt
A ''furógépes'' polirozást felejtsétek el, mivel módszerrel többet ártotok mint használtok, ugyanis a hütőborda alja ''sikba köszörült'' felület, és egy előbb emlitett beavatkozás növeli az egynetlenséget, tehár ront a helyzeten. /Természetesen a müvelet eredménye szemmel nem látható, de egy tusir lapon jól megfigyelhető./ Ha mindenképp polirozni akartok, akkor ezt sik felületen /Pl: üveglap/ és polir pasztával tegyétek.
-
djyuri
őstag
Az obiban is lehet kapni ilyen véget.
Én alufelnit meg egy durvább kiadással rousdás felnit is polírféléztem vele.
Szerintem nem sokat jelent,ha csak hajszálkarcok vannak a bordádon,de ha érdeséget észlelsze,akkor mindenfféleképpen használni tudsz a procidnak.
És vigyi,mert ha nem egyenletesen nyomod,akkor görbe lesz a felület és akkor rosszabb lehet,mint volt.
Egy viszonylag közepes és gyors fokozat között kell szerintem csinálni és akkor könnyebben figyelhető a változás. -
SiTe
csendes tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem, hogy házilag hogyan tudnék polírozni, pl proc hűtő alját
Bővebben: link Pl.: itt láttam hogy a srác egy fúróval políroz. OK, fúró van, de mi van a végén? Meg egyáltalán csinált már valaki ilyet? Tapasztalatok? Sokat jelent hőfokban?
Segítsetek, mert a Falconrock 2 alja elég ''karcos'', én tükörsimát akarok
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest