Hirdetés
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Lomtalanítás volt.
Hibáztam, nagyot.
A kukabúvárokat nem hajtottam el a büdös pi--ba egy népnevelő furkóssal a kezemben.
De ez volt az utolsó ilyen gyengeség!Kislányom a traumán járt este, mert az egyik szemétláda cigó a totálkáros, szétbarmolt monitor képcsövéről finom módszerrel leszedte az utolsó színtekercseket is. A kirakott lomok alatt egy szép marék üvegszilánkot, cserepet gyártva. Amit láttam összeszedegettem, de leányom persze beletaposott egybe, üvöltés, ömlő vér. Hiányzott nagyon.
A röhej, hogy látszani már nem is látszott, hogy a műanyag burkolat alatt még 20 gramm rézdrót van. A tetű anyjukat, ezt persze iq-ból nyomják, meg a kábelégetést, ólomöntést, de persze a nyolc általános már túl nagy kihívás, pláne a gyárban beállni a szalag mellé mg kimondottan szégyen. Rohadjon meg a szemét tetü, aki ezt csinálta. Tavaly is volt egy kukabúvárral kis vitám, qrva anyját, az ráadásul fehér volt: Egy totálkáros döglött TV volt a lomok közé kidobva, a szemétláda szintén finoman közelítette meg az elektronikát, szó szerint szarrá törte a hátsó burkolatot. Persze mikor szóltam neki, hogy tán'csak összetakaríthatna maga után, még ő ugatott és hagyott ott a pikliben....Szar szemét alakoknak mindent lehet, egyszerű igavonó barmoknak meg mindig csak kuss a neve.
Szar helyre születtem....
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest