Hirdetés

Aktív témák

• poffsoft

veterán

Lomtalanítás volt.
    Hibáztam, nagyot.
    A kukabúvárokat nem hajtottam el a büdös pi--ba egy népnevelő furkóssal a kezemben.
    De ez volt az utolsó ilyen gyengeség!

Kislányom a traumán járt este, mert az egyik szemétláda cigó a totálkáros, szétbarmolt monitor képcsövéről finom módszerrel leszedte az utolsó színtekercseket is. A kirakott lomok alatt egy szép marék üvegszilánkot, cserepet gyártva. Amit láttam összeszedegettem, de leányom persze beletaposott egybe, üvöltés, ömlő vér. Hiányzott nagyon.
    A röhej, hogy látszani már nem is látszott, hogy a műanyag burkolat alatt még 20 gramm rézdrót van. A tetű anyjukat, ezt persze iq-ból nyomják, meg a kábelégetést, ólomöntést, de persze a nyolc általános már túl nagy kihívás, pláne a gyárban beállni a szalag mellé mg kimondottan szégyen. Rohadjon meg a szemét tetü, aki ezt csinálta. Tavaly is volt egy kukabúvárral kis vitám, qrva anyját, az ráadásul fehér volt: Egy totálkáros döglött TV volt a lomok közé kidobva, a szemétláda szintén finoman közelítette meg az elektronikát, szó szerint szarrá törte a hátsó burkolatot. Persze mikor szóltam neki, hogy tán'csak összetakaríthatna maga után, még ő ugatott és hagyott ott a pikliben....

Szar szemét alakoknak mindent lehet, egyszerű igavonó barmoknak meg mindig csak kuss a neve.

Szar helyre születtem....

Aktív témák