Hirdetés
Aktív témák
-
Zarafa
friss újonc
Felmerült egy probléma, ami eléggé zavar. Szépszínű Pocketbook Touch Lux 4 e-book olvasóm nem csatlakozik az internethez. A beolvasás csak pörög és pörög, de egy hálózatot sem talál meg. Rejtett hálózatra való csatlakozásnál (az összes biztonsági opció mellett) a következőt írja: "Hardver-inicializálási hiba. Próbálja meg újraindítani az eszközt." Próbáltam. Ezen kívül visszaállítottam a gyári beállításokat, frissítettem egy korábbi firmware verzióra, majd vissza az újabbra... egyik sem járt sikerrel.
Mivel a wifi-képesség igen nagy szempontom, szeretném valahogy megoldani, hogy használható legyen.
Van-e valakinek valami jó ötlete erre vonatkozóan?
Egyáltalán, mi áll a hiba hátterében?
Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox One
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest