Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
tudom...de neki könnyű dolga van, 1x4 mag :d 5xxx-nél meg végre elértünk az 1x8-as felépítésig
nálam pl forza "megtáltosdott" 3800x-től - értsd, megszűntek a számomra zavaró kis micro akármik, folyt a game ahogy sör a jó kocsmában :d - -
eleinte azt hittem a +2 mag miatt 3600 ellenében, de simán lehet a 2x4-es felépítés miatt, de lehet mindkettő közrejátszott_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mikor én vettem drágább is volt talán a non-wifi verzió, vannak fura dolgok
3 évhez képest sokat romlott a huf, de akárhogy számolom a lapoknál nem ott van a difi
engem a 7xxx már nem is vonzott, ilyen árakon kihagyós olcsóbb lappal is, de megfejelve bitang drága lapokkal és ddr5-tel
ezt a gyerököt' kipróbáltam volna vagy a 6 magos tesóját
de úgy nem hogy választhatok drágábbnál drágább lapokból ami még egyáltalán van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
én 40e-ért vettem a mortart pedig ákció' sem volt, bő egy éve
ddr4-em van még 64gb, majd ha annak is felmegy az ára eladom
mostanában gondolkoztam beújítok egy 5600-ost vagy 5700-et - meglepően jó ára van már utóbbinak is -
valami aprós garos vga-val bohóckodni jó lenne
ha lenne még am4 lap értelmes áron, de nincs
ránéztem neweggre mi a helyzet, van összesen 10-11db am4 lap és nem olcsón, gyártónként volt kb ennyi modell1dude
pont azért zsugorodik a diy piac mert az árak emelkednek
valszeg' az am4 volt az utolsó filléres platformhol a vga ára száll el, hol a cpu, hol a ram, hol az alaplap
most legalább mind drága : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X BOX, Alza gari 2025.11.15
- Thermal Grizzly AM5 Contact & Sealing Frame kifejezetten Ryzen 9000 & 9000X3D-hez! ÚJ!
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5950X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
- Intel Core i7-4702MQ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest