Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esemesem
csendes tag
válasz
spkkill #8613 üzenetére
Én erre gondoltam. Itt ha például a W10.0 megszűnik, akkor az egész összedől és nem kell azzal foglalkoznom, hogy minden lépést reseteljek. Magától megteszi. Van ennél egyszerűbb? Nem hiszem. Arról nem is beszélve, hogy ha később módosul a program, akkor annak a resetelését is külön meg kell csinálni. De minek csináljak magamnak pusz munkát meg tévedési lehetőséget? Persze, lehet egy szóba rakni ezeket és azt nullázni, de van, hogy ott elfogynak a bitek és máshol kell felvenni. A lényeg, hogy teljesen feleslegesen bonyolódik. Ez igaz az állapotszavas megoldásra is, csak ott nullázni kell 1 DARAB! változót. Tényleg keresgéljek, hogy hol és mi van setelve? Semmiképpen. A kimenetek működtetése meg egy másik dolog (jobbra).
-
Esemesem
csendes tag
válasz
spkkill #8613 üzenetére
Pedig rém egyszerű. De a kimenetet nem vezéreljük öntartással. A program megy öntartással. Vagy egy állapotszóval. Mert semmi kedvem azon gondolkodni, hogy mit és mikor kell resetelni. Egyszerűbb kirúgni alóla a létrát és kész. Mert én meg olyat láttam, ahol a kolléga elfelejtett resetelni, aminek a robot megfogó törése lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest