- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
buci868
üzenetére
Én kétszer is elvégeztem külön szakmáknál ezt a számú képzést, de valójában nincs róla semmi írott anyagom, mert ezeken az órákon csak meséltek a tanárok. Semmi különlegeset nem mondtak. A nagy részére csak aludni és filmet nézni jártunk be, hiszen csak pár alkalomról van szó.
Amit a neve is takar, informatikai alapok: hardver, szoftver, számrendszerek, hálózatok, logikai műveletek, stb.
A részszakképesítésű PLC programozó tanfolyamnál inkább egybe szokták vonni a PLC-s modulzáróval a végén. A többi szakmánál, ami tartalmaz PLC programozói képzést is, azoknál külön van ebből is modulzáró, de elég csak az alapokból felkészülni, ha van kedved. Ha nincs, akkor megkeresed a válaszokat a mobilodon. Ezeket nagyon ritkán veszik komolyan. Inkább már a modulzárók utáni szakmai vizsgára szoktak jobban összpontosítani, de ez attól is függ, hogy hol végzed, mert az én esetemben azok sem voltak túlságosan nehezek. Persze te ne vegyél rólam példát, járjál be rendesen, és tanuljál is! Én egy kicsit lusta voltam hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest