Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
crucified
tag
Szervusz, adott egy tüzelési rendszer (ha minden igaz 4 kép plusz a forráskép mellékelve). Amennyiben nem mentek át a fileok elküldöm egy email címre ha gondolod. Balról és jobbról felváltva történik a tüzelés. Balról 21 percig ég a tüzelőanyag, jobbról 19 percig. Az okot ne kérdezd.
A running time alatt látható az eltelt idő, alul a set running time-nál lehet beállítani a 21 illetve a 19 percet. Eddig csak egy helyen lehetett ezt beállítani, közben kiegészítettem (pirossal) a jobb oldalra is, így a kezelőnek nincs szüksége minden tüzelésváltásnál módosítani azt. A running time és a set time tulajdonságait is kimásoltam (ARRAYREG....). A jobb oldali tüzeléshez kerestem egy szabad ARRAYREG-et (256). Gondolom valahol a programban ha az eltelt idő eléri a megadott időt, akkor vált tüzelést. Sosem foglalkoztam Proficy-vel, ezért kérem a segítséget, hol tudom ezt átírni, mire kell vigyáznom, stb.Nagyon köszönöm előre is.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 49sm8600pla 49" hibás TV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A running time alatt látható az eltelt idő, alul a set running time-nál lehet beállítani a 21 illetve a 19 percet. Eddig csak egy helyen lehetett ezt beállítani, közben kiegészítettem (pirossal) a jobb oldalra is, így a kezelőnek nincs szüksége minden tüzelésváltásnál módosítani azt. A running time és a set time tulajdonságait is kimásoltam (ARRAYREG....). A jobb oldali tüzeléshez kerestem egy szabad ARRAYREG-et (256). Gondolom valahol a programban ha az eltelt idő eléri a megadott időt, akkor vált tüzelést. Sosem foglalkoztam Proficy-vel, ezért kérem a segítséget, hol tudom ezt átírni, mire kell vigyáznom, stb.