Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
crucified
tag
Szervusz, adott egy tüzelési rendszer (ha minden igaz 4 kép plusz a forráskép mellékelve). Amennyiben nem mentek át a fileok elküldöm egy email címre ha gondolod. Balról és jobbról felváltva történik a tüzelés. Balról 21 percig ég a tüzelőanyag, jobbról 19 percig. Az okot ne kérdezd.
A running time alatt látható az eltelt idő, alul a set running time-nál lehet beállítani a 21 illetve a 19 percet. Eddig csak egy helyen lehetett ezt beállítani, közben kiegészítettem (pirossal) a jobb oldalra is, így a kezelőnek nincs szüksége minden tüzelésváltásnál módosítani azt. A running time és a set time tulajdonságait is kimásoltam (ARRAYREG....). A jobb oldali tüzeléshez kerestem egy szabad ARRAYREG-et (256). Gondolom valahol a programban ha az eltelt idő eléri a megadott időt, akkor vált tüzelést. Sosem foglalkoztam Proficy-vel, ezért kérem a segítséget, hol tudom ezt átírni, mire kell vigyáznom, stb.Nagyon köszönöm előre is.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A running time alatt látható az eltelt idő, alul a set running time-nál lehet beállítani a 21 illetve a 19 percet. Eddig csak egy helyen lehetett ezt beállítani, közben kiegészítettem (pirossal) a jobb oldalra is, így a kezelőnek nincs szüksége minden tüzelésváltásnál módosítani azt. A running time és a set time tulajdonságait is kimásoltam (ARRAYREG....). A jobb oldali tüzeléshez kerestem egy szabad ARRAYREG-et (256). Gondolom valahol a programban ha az eltelt idő eléri a megadott időt, akkor vált tüzelést. Sosem foglalkoztam Proficy-vel, ezért kérem a segítséget, hol tudom ezt átírni, mire kell vigyáznom, stb.