Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesssz
csendes tag
Hi” Ja no!
Nos nagyon széles a paletta. Sok összetevőt érdemes figyelembe venni.
Az érdeklődésedből kitűnik, hogy egy költségkímélőbb megoldást szeretnél megvalósítani.
Ez természetes, hisz tanuláshoz bőségesen megfelel bármely plc-család kisebb vezérlője.
A siemens egy, Magyarországon elterjedt és bevált fajta de az árak tekintetében hát nem a legolcsóbb. Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy a kommunikációt plc-pc közt milyen jelszinten valósítja meg. –a napokban készítettem S7-200 as plc-vel kisgépvezérlést s azon kívül, hogy nagyon jól használható a szoftvere sajna az áttöltéshez spéci 485-ös átalakítóra van szükség ami +költséget jelent.
Tehát javaslatom az, hogy olyat válassz aminek a társalgáshoz szabványos rs232c port elegendő. Ezt az összekötőkábelt pár perc alatt el is tudod készíteni, ami ugye még egy megtakarítást jelent.
Következő nem elhanyagolandó összetevő a szoftver, amit meg is vásárolhatsz de vannak tipusok amihez grátisz megkapod.
Úgy emlékszem az Omron a kisvezérlőihez adja az alap CX-programmer 2.0-át. Ha mégsem akkor bocsi J. Találkoztam már a feltörekvő LG prospektusaival is. Nagyon szimpatikusan nyomulnak mert nyilt forrású a progijuk s oktató videókkal is támogatják az alapok elsajátítását.
Nem vagyok disztribútora de amivel szívesen dolgozom az az omron. Az ára mellet kimerítően publikálja magyar nyelven termékeit a cég. Ez alatt nem csak a reklámokat értem hanem a szoftverismertetőket valamint a felhasználói kézikönyveket.
www.plc.lap.hu oldalon ha szétnézel és felveszed néhány forgalmazóval a kapcsolatot biztosan készségesen állnak segítségedre, megtudod árak és kiegészítők tekintetében, hogy mire számíthatsz.
Üdv: Karesssz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest