Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
Hello!
Akkor en feltennem az elso ''komolyabb'' kerdest:
A helyzet az, hogy laptoprol szeretnek egy OMRON CP1M-40-es PLC-t programozni az OMRON CX-Programmer nevu programmal. A problemam az, hogy a laptop soros portjarol sehogy sem tudok csatlakozni a PLC-re. Vegigprobaltam minden sebesseget, minden fele soros beallitasokat, sehogy sem tudott kapcsolodni. Az erdekesseg az, hogy egy asztali PC sorosportjarol viszont ra tudok kapcsolodni a PLC-re, tehat a PLC jo. A laptop soros portja is mukodik, mert probaltam egy masik programot ami a soros portot hasznalja, es az mukodott. Probaltam meg ket kulonbozo laptoppal is (osszesen harom kulonbozo tipus) es egyikkel sem tudtam kapcsolodni a PLC-hez.
Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Nekem van egy tippem, hogy miert nem tudok laptoprol kapcsolodni, de kivancsi vagyok, hogy Nektek milyen otleteitek vannak.
Koszi elore is!
Fixer
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest